Akiktől mi tanultunk

Sok jó magyar pénzügyi tanácsadó van, ezek közül hármat emelnénk ki, mi is tőlük tanul(t)unk. Egyikkel sem állunk üzleti kapcsolatban, azért ajánljuk őket, mert meg vagyunk elégedve azzal, amit olvasunk tőlük.

Kiszámoló

Miklós pénzügyi tanácsadással foglalkozik, nagyon jó anyagai vannak, melyeket itt találsz témákba csoportosítva . Nem csak pénzügyekkel, hanem életvitellel és gondolkodásmóddal kapcsolatos írásai is kiválóak, ha van időd, én mindenképpen javaslom azokat is elolvasásra.

Ha nem szeretsz olvasni, youtubon elérhető a Kiszámoló Akadémia , szintén nagyon jó. Készülj fel rá, hogy Miklósnak van egy bizonyos stílusa, ami nem mindenkinek szimpatikus. Ha olyant mond ami úgy érzed neked fáj, vagy sértő, akkor gondolkodj el azon, hogy valószínűleg rátapintott egy problémádra, amivel érdemes foglalkozni.

Szendrei Ádám

Ádámnak van könyve, csoportja, blogja. Mi csak a blogot olvastuk, azt viszont jónak találtuk. Péládul egy cikk a hitel visszafizetésről , ami a mi lavina javaslatunknak ugyan a szöges ellentéte, de ezt is érdemes lehet megfontolni.

Ír az állampapír vásárlás menetéről , a gyermek megtakarításról , vagy ad néhány hasznos pénzügyi tippet .

Mészáros Péter - Pénzügyi Fitnesz

Péter cikkeinek általában van videó párja is youtubon, és egész jól el tudja magyarázni a dolgokat. Itt például a költségvetési napló készítéséről ír , így ha nem szeretnél pénzt áldozni a beosztom.hu-ra, saját magadnak is készíthetsz papíron vagy excelben egy ilyen megoldást.

Próbáld ki ingyen, 3 kattintással!

Ne élj többet hónapról hónapra! Legyen egy vésztartalékod, fizesd vissza a hiteleid, és mondj búcsút a stresszes mindennapoknak. Vedd kézbe a pénzed feletti irányítást ezzel a költségvetés tervező alkalmazással.

Költségvetés késztítés egyszerűen

Egy teljesen üres teszt fiókban tudod kipróbálni a beosztom.hu működését, e-mail cím és jelszó megadása nélkül.