A Beosztom.hu oldalról bővebben

A Beosztom.hu azért készült, mert volt egy problémánk: nem tudtuk, hogy a meglévő pénzünkből mire mennyit költhetünk.

Ez több esetben is előjött:

  1. Született egy fiunk, és nincs az a pénz, amit ne tudnánk elkölteni gyerek cuccokra, játékokra vagy ruhára...
  2. ... de mi magunk is nagy társasjáték és könyv rajongók vagyunk, ha valami felkelti az érdeklődésünket, impulzus vásárlóként azonnal megvesszük. Hol a határ?
  3. Van egy KATA vállalkozásunk aminek a pénze a személyes bankszámlánkra megy, így összekeveredik a vállalkozás pénze a sajátunkkal.

Ugyan nem hónapról hónapra élünk, mégis észrevettük, hogy feltűnően egy helyben áll, sőt egyre többször csökken a megtakarított pénzünk mennyisége. Tudtuk, hogy nagy szerepet játszik ebben a fent említett három dolog, de nehéz volt megmondani, hogy a meglévő pénzünkből mennyi az amit "elherdálhatunk", és mennyi az, aminek igazából lenne más feladata.

Mindenközben végig az járt a fejünkben, hogy mi lesz, ha COVID közben valamelyikőnk komolyabban megbetegszik? Vagy ha megszűnik a munkahely?

Némi keresgélés után találtunk kiadáskövető alkalmazásokat, azonban ez a megoldás nekünk nem jött be: utólag tudjuk nézegetni, hogy mire mennyit költöttünk. Nekünk ehelyett arra van szükségünk, hogy előre be tudjuk osztani a pénzünket, és biztosan legyen vésztartalékunk is.

Találtunk költségvetés készítő alkalmazást is, de vagy külföldi volt, vagy drága, vagy bonyolult. Megcsináltuk tehát azt, ami a saját igényeinket kielégítette, és ezt tettük elérhetővé a Beosztom.hu címen.

Összeszedtünk néhány problémát amire megoldást jelenthet az alkalmazás, erről itt tudsz olvasni bővebben .

Ha nem tudod merre tovább, olvass bele néhány cikkbe a tudástárunkban , vagy regisztrálj és hajtsd végre a kezdéshez szükséges néhány lépést , onnantól minden megy majd magától.

Próbáld ki ingyen, 3 kattintással!

Ne élj többet hónapról hónapra! Legyen egy vésztartalékod, fizesd vissza a hiteleid, és mondj búcsút a stresszes mindennapoknak. Vedd kézbe a pénzed feletti irányítást ezzel a költségvetés tervező alkalmazással.

Költségvetés késztítés egyszerűen

Egy teljesen üres teszt fiókban tudod kipróbálni a beosztom.hu működését, e-mail cím és jelszó megadása nélkül.